; ; Boligerne
Gå til hovedindhold

Boligerne

Socialpsykiatrisk Center Syd er et socialpsykiatrisk bosted af meget høj kvalitet, både fagligt, menneskeligt og miljømæssigt

Socialpsykiatrisk Center Syd er indrettet med 4 bo-afsnit, som hver for sig er meget forskellige. Både hvad angår boligernes størrelse og fællesarealernes indretning.

Alle boliger betragtes som beboerens private hjem, hvor man må gøre, hvad man vil, så længe det ikke generer andre.

Der er en privat terasse til hver bolig, hvorfra der er adgang til grønne arealer, og vi har anlægget "Ørbæklund" med søer, store træer og fuglefløjt lige i baghaven.

Du må holde kæledyr på Socialpsykiatrisk Center Syd, så her er både hunde, katte, undulater og hamstre blandt "beboerne".

Vi gør meget ud af, at hele huset er smukt indrettet med gode møbler, kunst på væggene og friske blomster, da vi mener, at det har en terapeutisk god indflydelse på alle, der færdes på Socialpsykiatrisk Center Syd.

På Boafsnit 1 er der 5 to-rums boliger, alle med stue, stort soveværelse, entré, stort badeværelse og tekøkken. Alle boliger har udgang til egen sydvendt terasse med udsigt til grønt område. Badeværelse og tekøkken er nyistandsat.

Boligarealet er 41 m2 + store fællesarealer.

Derudover er der 1 større et-rums bolig med stue / soveværelse med tekøkken, entré, stort badeværelse.

Fællessarealerne er velindrettede og indbydende med opholdsarealer, nyistandsat køkken samt bryggers med vaskefaciliteter.

Boligerne hører under §§ 108, 107, og målgruppen er psykisk sårbare borgere, hvis tilstand gør, at de har behov for et midlertidig eller længerevarende døgndækket botilbud.

Billeder fra fællesområderne og boliger på boafsnit 1. 

På Boafsnit 2 er der 9 et-rumsboliger med stue / soveværelse med tekøkken,  entré og stort nyrenoveret badeværelse. Alle boliger har adgang til egen terasse, hvorfra der er udsigt til grønne områder. Badeværelse og tekøkken er nyistandsat.

Boligarealet er 34 m2 + store fællesarealer.

Fællessarealerne er velindrettede og indbydende med opholdsarealer, nyistandsat køkken samt bryggers med vaskefaciliteter

Boligerne hører under §§ 108, 107, og målgruppen er psykisk sårbare borgere, hvis tilstand gør, at de har behov for et midlertidig eller længerevarende døgndækket botilbud.

Billeder af bolig og fællesarealer på boafsnit 2.

Bolig afsnit 2

Badeværelse afsnit 2

På Boafsnit 3 er der 7 to-rums boliger alle med et tekøkken i forbindelse med stuen, stort soveværelse, entré og stort badeværelse. Alle boliger har udgang til egen terasse hvorfra der er udsigt til grønt område.

Der er fælles vaskeri. Desuden har hver bolig et depotrum.

Boliger opført efter lov om almene boliger, og der betales husleje efter gældende regler. Boligarealet er 40 m2 + 4 m2 depot.

Fællessarealerne er velindrettede og indbydende med opholdsarealer og køkkenalrum.

Boligerne er omfattet af lejeboliglovens bestemmelser, og der betales husleje efter gældende regler og der kan søges boligydelse.
Boligerne ejes af Boligselskabet Midt-Vest Ikast.

Billeder fra bolig og fællesområderne på Boafsnit 3.

Bolig afsnit 3

Soveværelse afsnit 3

På Boafsnit 4 er der 7 to-rumsboliger uden fællesarealer med indgang til boligen udenfor huset. 
Boligerne er fuldt udstyret med køkken med opvaskemaskine i tilknytning til stuen, stort soveværelse, entré og stort badeværelse. Alle boliger har adgang til egen terasse, hvorfra der er udsigt til grønne områder.
Boligarealet er 58 m2 + 5,4 m2 depot.

Disse boliger bruges ofte som udslusning/skridtet før man er klar til at bo i egen bolig ude i byen eller til de borgere, der ikke har behov for at bo inde i huset med udgang til fællesarealer.

Boligerne er omfattet af lejeboliglovens bestemmelser, og der betales husleje efter gældende regler. Der kan søge boligydelse.

Billeder af boliger på boafsnit 4

Bolig afsnit 4

 

Bolig afsnit 4